2011-05-26

Nu var de jätte länge sedan jag skrev något här. Men jag känner att jag har varken ork eller lust att göra de.. Jag har väldigt mycket på jobbet just nu plus att vi håller på hemma som vanligt.. Så de finns inte tid liksom. Men, men.. Jag återkommer när de finns mer tid och lust igen :)

Ha de toppen så länge! <3

2011-05-05

Idag ska vi åka på bio. Vi ska se Fast & Furious 5. Ska bli spännande :)

Igår var jag hem till mamma och pappa och hälsade på, det var trevligt! Hinner ju inte träffa dom så ofta som jag skulle vilja. Jag och mamma har iallafall bestämt att vi ska märka alla vära loppis grejer på fredag så vi får iväg dom nån gång. Jag funderar på om vi ska hyra ett bord på hammarbacken. Är det någon som vet när det börjar i år?

Igår var jag och pratade lite med Lotta på energikällan. Det var trevligt!

Blev inte så långt inlägg idag för jag vet inte riktigt vad jag ska skriva om :P

Ha de bra!

SEBASTIAN <3

Älskling, vill du veta en sak? Jag skulle aldrig vilja leva ett liv utan dig! Jag vill inte änns tänka på de! Usch! Jag skulle sakna ditt underbara skratt och alla dina halv knäppa grejer som du hittar på. Jag skulle sakna var enda sekund du inte var i närheten!

Jag vill aldrig sova utan dig. Då saknas ju dina andetag och det blir alldelesför tyst! Att älska någon såhär mycket som jag älskar dig gör nästan ont. Jo, de gör faktiskt ont när jag inte får vara med dig!

Du skulle bara veta hur mycket jag uppskattar att få höra när du säger att jag är vacker, fast jag egentligen ser ut som sju svåra år. Det är kärlek! Vi har hunnit gå igenom så mycket på dom här snart fyra åren så det känns som att jag känner dig utan och innan och jag måste säga att jag älskar alla sidor hos dig! Till och med dina ganska så irriterande saker du gör, för utan dom skulle det ju inte vara du. Varför ändra på något som redan är perfekt?

Jag tycker att jag är så oerhört lyckligt lottad som redan såhär tidigt i livet hittat den som jag vill bli gammal med, skämma bort barnbarn med, resa i världen med och älska föralltid! Jag har jämfört dig med många andra killar men jag kan alltid dra samma slutsats: DU ÄR BÄST!

Jag har aldrig någonsin förrut träffat någon som är så godhjärtad som du är. Du ställer upp för så många människor utan att kräva något tillbaka. Det är det inte många som gör! Jag beundrar din kämparglöd och din envishet. Att du orkar fortsätta med allt när jag känner mig totaltslut, så säger du, kom igen nu!

Egentligen går det inte att beskriva min kärlek till dig, det finns liksom inte ord. Men nu har jag iallafall gjort ett försök. Vet du vad det bästa av allt är? Jag vet att du älskar mig lika mycket!

Jag kommer alltid att älska dig, ända tills jag drar mitt sista andetag!

2011-05-02

Ojdå! Nu var det ju jätte länge sen jag uppdaterad :/ Men jag har verkligen haft fullt upp och sen vill man ju inte så jätte gärna sitta inne när det har vart så underbart väder.

Men jag har iallafall hunnit med att fylla år. Jag hade en toppen dag med nära och kära! Och så får man ju inte glömma det underbara vädret som jag hade beställt :) Dagen till ära gick vi upp tidigt och åkte till Södertälje för att köpa en bil till mig :) Så nu har jag min första alldeles egna bil :) En liten röd golf. Den går jätte bra så jag är jätte nöjd med den! Jag fick även ett Promenadband som jag hade önskat mig. Så nu jäklar :P

Sen har de även hunnit med att vara valborg. Vi firade inte något speciellt, tycker faktiskt inte att det är en så speciell dag.. Vi hademest lite mys jag och Sebastian och det var såååå skönt. För de har inte blivit så mycket tid på sistone när de bara har vart han och jag. Så de var trevligt! :)

Vi (läs Sebastian) har också tagit ner väggen till garaget så vi nu kan mura om den så att den kanske inte vill rasa innå mer. Ska bli skönt när det blir klart. Just nu ser det ut som ett slagfält på våran framsida men det är väl sånt man får räkna med :P Jejje och Jessica var ut och hjälpte oss med att gjuta golvet och jag stod för maten. Tacogratäng :)

Sen dagen efter var Håkan ut och hjälpte med att lägga dom första stenarna för att kunna mura upp väggen. Tydligen skulle allt hinna brinna innan man kunde mura upp allt.. Så nu är de på gång.

Senare idag ska vi på klas till Sebastians mamma som fyller år idag :) Det var nån som nämde smörgåstårta och det tycker jag låter väldigt bra!

Nu ska jag klippa min kund som kom precis!

Ha de bra! <3

RSS 2.0