2011-02-28

Hejsan Hoppsan!



Sitter här på salongen och väntar på att min kund ska komma. Har fullt upp idag. Riktigt kul! Ikväll ska jag iväg och ha en living and room visning. Ska bli trevligt! De är så spännande att åka hem till folka och se hur dom har det hemma. Ikväll ska jag till en vännina till mamma. Har vart där nån gång när jag var liten, men nu har dom renoverat så de ska bli roligt att se hur de ser ut nu.

Sebastian ringde nyss och sa att han hade tagit ur sina stygn och att det hade gått bra. Däremot var det ena såret infalmmerat så han ska tillbaka på onsdag. Dom ville göra uppföljning för att se så de inte blir värre.

Nej, nu ska jag gå och ta hand om min kund!

Ha de bra!

2011-02-27

Hej!


I helgen har vi haft ganska fullt upp. Men de är roligt när det är fullt upp! I fredags hade vi en mysig filmkväll med Emelie, Tim, Jejje och Jessica. Vi kollade på Gullivers resor :) Riktigt kul film!

I lördags var vi på hockey i leksand. Slaget om siljan. Ingen kanon match direkt. Leksand spelade väldigt dåligt.. Ingen fart på skridskorna alls! Så Mora tog hem segern och de var välförtjänt eftersom dom gjorde en mycket bättre insats än Leksand. Men jag kan ju inte säga att jag var glad.. Hade ju velat att Leksand skulle vinna. Men,men. Man kan inte få allt här i livet.

Idag har vi grejat på övervåningen. Rivit ner tapet och gipsat väggarna i sovrummet. Skönt. De känns  som vi har kommit en bit på vägen nu iallafall. Fast de är långt kvar. Bävar för all spackling och slipning. Iallafall slipningen. Tror inte att de finns något tråkigare än att slipa. Usch!

Nu hade jag tänkt att jag ska fixa lite mat snart. Blir nog gratinerade fläskkotletter. Men vad ska vi ha till? Hoppas Sebastian har något förslag. Men först måste vi åka och handla.

Veckan som kommer nu är de sportlov. Jag är så avundsjuk på Tim(Emelies pojkvän) som får vara ledig. Men jag hoppas iallafall att all den här snön vill försvinna efter sportlovet. Nu är jag faktiskt riktigt trött på all snö och kyla. Jag vill ha vår! Få känna hur solen värmer! Jaja, nu ska jag ta mig i kragen och sätta igång med något nyttigt.

Ha de bra!

2011-02-24


Nu var det ett tag sen jag skrev här. Jag är så dålig på att uppdatera.. Men de är som de är.. kommer iallafall nått inlägg lite då och då. Nu har jag iallafall skaffat internet på salongen så nu hinner jag ju uppdatera mellan kunderna eller på lunchen. 

De har hänt en hel del sen sist. Nu mera jobbar jag själv här på salongen eftersom Emelie har slutat p.g.a att hon inte orkade pendla. Men jag förstår henne, de är jätte drygt att pendla. Det tar så mycket av fritiden. Men för min del tycker jag att det är ganska skönt att jobba själv och så fick jag ju självklart mer att göra och de är ju superkul! :)

Renoveringen av huset har vart stillastående under hela December för vi har helt enkelt inte orkat. Fast både jag och Sebastian har ju jobbat dubbla skift både på våra vanliga jobb men även på Norrbärke Wärdshus. Där har vi serverat på julbord under December. Jag har hjäpt till med matlagning och ute vid buffébordet och Sebastian brukar för det mesta stå i baren och ta hand om gästerna när dom kommer. De är iallafall ett väldigt roligt jobb men ibland även lite stressigt.


Nu har vi iallafall kommit igång med renoveringen igen. Toaletten på övervåningen är klar! Den belv riktigt fin tycker jag. Nu ska vi fortsätta med sovrummen uppe. Jag längtar tills vi blir klara med dom också så att vi kan flytta upp till sovrummet uppe, för då får jag ju en walk-in garderob! Längtar! Men de är en bit dit. Men snart....


Sebastian har även hunnit med att fylla år. 21 år.. Ojoj vad vi blir gamla. I april är det min tur.. När han fyllde år fick han blandannat biljetter till slaget om siljan, så på Lördag bär de av till Leksand för att titta lite på utomhus hockey. Ska bli kul. Hoppas vädret blir lite mildare tills dess bara!

Nej nu ska jag sätta igång att jobba lite igen. Ha de bra!

RSS 2.0