2011-03-31

Äntligen sista dagen på mars månad :) Såå skönt! Nu går vi in i april och förhoppningsvis blir det lite varmare väder. Idag har jag iallafall lite mer att göra på salongen. Fast på lunchen ska jag åka upp till Nattis och dricka kaffe. Blir nog super trevligt! Just nu sitter min kund med lite blekning i håret. Hoppas på att få skölja snart iallafall!

Igår skulle jag ha målat i min kära klädkammare på övervåningen, men de gjorde jag inte :/ Men när jag kom hem igår kände jag mig helt slut. Sebastian skulle iväg och träna så jag gjorde istället mat åt oss som var klar när han kom hem. Oscar var snäll och kom ut och höll mig sällskap när Sebastian tränade. Tycker nämligen att det är jätte tråkigt att vara hemma själv och inte ha nått roligt att göra.. Tiden går ju så sakta då :/

Ikväll är det Zumba! :) Har ju hunnit längtaen hel vecka. Ska bli skönt att röra lite på sig igen. För jag har ju självklart inte kommit på nått annat att träna.. Men jag funderar på att bara börja med helt vanliga promenader.. Skulle ju vara jätte skönt att komma ut nu när det förhoppningsvis blir lite varmare snart :) Jag skulle jutill och med hinna gå en sväng på lunchen ibland. Fast jag tycker att det är väldigt svårt att komma ut och gå när man ska göra de själv. Jag är expert på att komma på ursäkter till att inte göra det. Får väl försöka tjata med mig nån ut helt enkelt :P

Nu ska jag gå och kolla blekningen.

Ha de bra! <3

2011-03-30

Snart är det slut på Mars.. Härligt! Idag när jag drog upp rullgardinen så lyste solen. Helt UNDERBART! Idag jobbar jag till klockan 19. Alltid lite drygt att få komma hem så sent, men har man ett service yrke så har man. Vissa kunder vill ha tider efter kl. 16, vissa även efter kl. 18. Så dom måste man ju också tillmötes gå :)

Igår var vi hemma hos Oscar. Vi skulle äta pizza och ringde och frågade om Oscar också skulle ha och det ville han, vi skulle även köpa med mat till hans mamma och hans bror. Det gjorde vi också och åkte upp till Oscars lägenhet där vi trodde att dom va :P Men det visade sig att dom hade åkt hem till Oscars föräldrars hus så de var bara att åka dit med maten. Jag tyckte att det var lite pinsammt eftersom jag aldrig hade vart där förrut och vi kom med mat.. Men dom var så trevliga allihopa så de gick så bra. Fast jag kan fortfarande inte smälta att Oscar och hans bror var så himla lika.. Dom pratade, skrattade och gestikulerade likadant :) Haha! Ganska underhållande att se.. Jag började då fundera på om folk tycker att jag och Emelie är så lika.. Själv ser jag ingen likhet alls mellan oss. Fast Sebastian och Tim tycker att vi är lika. Undrar om andra också gör de. Gör ni det?


Nej nu kurrar magen, ska ta och stoppa i mig lite frukost :)

Ha de bra!

2011-03-29

Idag var de inte så många kunder inbokade... Men de gör inte så mycket tycker jag för jag ligger lite efter här på salongen så jag tror jag ska stänga min kära salong i några timmar och åka in till Ludvika och handla lite grejer till salongen. Skulle verkligen behöva göraom i skylten.. Men jag har ingen idé vad jag ska göra.. Men om man åker in till stan och går i nån heminredningsbutik där så kanske man kommer på nått :) Fast de är ganska tråkigt att gå på stan själv.. Nån gullig som vill följa med? (:

I helgen var de ganska fullt upp.. I fredags var vi på fest och den var ju lite speciell.. :P De bästa tror jag var att Oscar kom hem iallafall, de tror jag Sebastian också tyckte :)

I lördags så var jag och Sebastian på kupolen med Oscar, Emelie och Tim. ALLTID TREVLIGT! Vi klämde in oss alla fem i polo:n och åkte dit.. Men de gick faktiskt bra! Jag inhandlade några tröjor och lite roligt att ha i håret. På kvällen så kikade Jag och Sebastian på film. :)

Isöndags så var det dags för husstädning. De är så skönt nu när det är klart! Vi hade ju faktiskt ett golv under allt slipdamm! :D På söndag eftermiddag var vi till Söderbärke på barnkalas. Fick massa god mat och fika. :)

Nu ska jag ringa min lillasyster :)

Ha de bra! <3

2011-03-25

Idag är det fredag. Härligt! Sitter just nu på Energikällan i Bärget och skriver. Lotta har en ansiktsbehandling. På förmiddagen har Lotta vaxat mina ben. De gjorde inte alls så ont som jag trodde att det skulle göra. Tur det! :) Så nu är benen fina i några veckor framöver :)

Imorse var jag uppe på övervåningen och målade elementet som Sebastian inte ville måla. De blev riktigt fint nu när det blev vitt igen. Snart är vårat sovrum på övervåningen klart. Det är mest lite småfix kvar som att måla lister, dörrar och foder.. Sen ska vi (läs Sebastian) självklart lägga in golvet. Men det går ju så fort eftersom det är ett klickgolv. Sen måste vi ringa till elektrikern också så han får komma och koppla in all el.. De underlättar ju med lite lysa sen nä man flyttar upp. Jag ska även försöka ta tag i klädkammaren och få lite färg därinne också. Jag tror väggarna skulle må bra av det :) Sen är det ju bara ett problem kvar.. Vad ska vi göra med det andra sovrummet på övervåningen? Mina ideér är tyvärr slut.. Nån som har någon idé och vill hjälpa mig att komma på nått? Jag vill iallafall att det ska gå ihop lite med stilen på de andra sovrummet på övervåningen. Där har vi ju målat alla väggar vita och satt upp en vägg md råspånt.. Som vi också har målat vit.. Lite svårt att förklara.. Men jag kanske kan lägga upp en bild sen nån gång.. :P

Jaja, de tål att tänkas på vad vi ska göra med det andra sovrummet. Men som sagt om ni har ideér så är dom VÄLDIGT välkommna!

Ikväll ska vi hem till Johan Svensson på fest.. Jag har ingen aning om vad jag ska ha på mig.. Känner mig ganska idé lös idag :/

Nu ska jag kolla hur de går för Lotta..

Ha de bra!

2011-03-24

Nu har snart ännu en arbetsvecka gått.. Jag fattar inte att det kan gå så himla snabbt! De var ju nyss måndag.. Men dom säger ju att tiden går fort när man har roligt och jag älskar verkligen mitt jobb och alla underbara kunder som förgyller min dag!

Idag har jag färgat Lottas hår, men nå löshår hann vi inte med.. De ska jag fixa imorgon. Så egentligen är väl inte min arbetsvecka slut idag, men när man är med Lotta har man så kul så då känns det inte som man jobbar. Så de räknas inte :P Hon ska även ta tag i mina naglar igen imorgon och de ska bli sköntför nu ser dom gräsliga ut igen.. Sen ska jag försöka mig på att spraytanna Lotta.. Får se hur det resultatet blir! Haha! Jag lovar ingenting!

Imorgon kväll ska vi till Johan Svensson på fest. Ska bli kul! Måste barakomma på nått bra att köpa först.. Lutar åt att det blir en vända till systemet :)

I veckan har jag tillbringat ganska mycket tid hemma hos Emelie och Tim och Monstret så klart! Jag älskar mitt Monster! Han är så otroligt charmig och så tycker han ju så mycket om mig också :) Känns iallafall bra att man alltid är välkommen hem till Emelie och Tim :)

Ikväll så blir det Zumba ;) Ska bli jätte roligt! Enligt söta Nattis blir det även den nya roliga dansen ikväll också! :) Ska bli kul att träffa mamma också. Tur att vi har dom här träningspassen på torsdagar så vi hinner träffaslite i veckorna iallafall! Saknar faktiskt min underbara mamma ibland! <3

Nu kommer jag inte på nått mer att skriva om. Ska försöka bli bättre på att uppdatera iallafall :)

Ha de bra! :)

2011-03-21

Jaha, nu har ännu en vecka gått och en ny börjat.. Va tiden går fort! De är ju nästan så man böir mörkrädd :P

I helgen har de vart så underbart väder.. I lördags hade vi en utedag med Emelie, Tim, Mamma, Pappa, Mai, Håkan och Samuel. Det var super mysigt! Vi åkte skoter, grillade korv och fikade ute i solen. Hundarna var också med så dom fick springa en hel del. Men inte var dom trötta för det heller när dom kom hem. Nej full fart var det även hemma. Jag tror att det var vi och inte hundarna som blev tröttast.. Haha! Men de var iallafall härligt med frisk luft :)

Igår hade jag desvärre sånn träningsvärk efter skoter åkandet att jag mest var inne hela dagen. Fast vi lyckades iallafall ta oss upp till  Lyviksberghet och köpa golv till sovrummen på övervåningen :) Ska bli så skönt när det blir klart där uppe. Men de är ett tag kvar tills dess.. Igår kväll var vi även på bio.. Vi såg filmen"Hur många lingon finns det i världen? ". Helt underbar film. Skådespelarna var ju så duktiga!

Nu ska jag nog försöka få i mig lite mat innan min nästa kund kommer..

Ha de bra!

2011-03-17

Ska snart börja dra mig ner mot Energikällan och Lotta :) Hungrig har jag hunnit blivit också! Ska äta min matdosa med Sphagetti och köttfärsås. Ska bli riktigt gott!

Igår var min kära mormor och hennes vännina här. Jag klepp mormors vännina och medans jaggjorde det röjde mormor runt inne i fikarummet.. Nu är de faktisktriktigt fint här! Ibland är det bra att ha en mormor :) Igår kväll fick ja en jäkla huvudvärk. Usch! Fast idag är det bättre!

Ikväll är det Zumba :D Ska bli så kul! Hoppas vi ska köra den nya låten också. Den var jätterolig! Skönt när det var lite mer fart. Längtar!

Imorgon blir det ett restaurang besök med mina underbara vänner! Sebastian och Tim ska också med sen tror jag även Fillan ska ha med sin pojkvän. De blir nog super trevligt! Synd att inte alla kunde bli med bara! Men de blir ju självklart fler gånger!

Men tjejer! När ska vi göra halv 8 hos mig! Jag ser ju fram emot det! Så himla trevligt att umgås och äta god mat! Men jag har fortfarande inte koll på vilka som ville vara med. Vi måste höras om det! :)

Nu ska jag gå ner till Lotta och vara social.

Ha de bra! ;)

2011-03-15

Tänkte passa på att skriva lite här medans min kund sitter med färg och blekning i håret :)

Idag mår jag bättre än vad jag gjorde igår. Tur det! Hatar att ha sånna dagar när man har så ont och det inte hjälper fast man tar värktabletter..

Idag när jag slutar vet jag inte vad jag ska hitta på.. Sebastian ska ut och åka skoter med Jejje.. Tråkigt! Kanske ska höra med Emelie och Tim om jag får komma dit och våldgästa dom ikväll.. Fast då blir det ju så klart ingen våldgästning. Haha!

Vet inte riktigt vad jag ska skriva om.. Kommer inte på nått.. Nej då får jag väl helt enkelt ge fan i det då! Nu kom jag på nått, tjejer, hur blir det på Fredag. Skulle behöva veta ganska snart för isåfall måste jag tacka nej till att äta hos Sebastians föräldrar.. Nån får gärna höra av sig ;)

Ha de bra!

2011-03-14

Idag har jag klippt Lotta. Blev bara lite toppar eftersom det ska sparas ut :) Men vi ska fixa lite färg sen iallafall så hon blir riktigt snygg ;) Nu ska jag snart dra mig ner till Lotta på energikällan och äta min lunch där, som idag består av Tacopaj. Mumms!

Jag förstår inte att helgerna kan gå sa himla snabbt.. I fredags hjälpte Lisa mig att sätta i löshår. Resultatet är jag riktigt nöjd med. Lägger in en bild så ni kan se hur de blev :)

I Lördags tillbringade jag dagen med Sebastian, Emelie, Jenny och Johan. Mycket trevligt. På kvällen kollade vi på melodifestivalen.. Jag vet inte riktigt om jag tycker att rätt bidrag vann... Men,men..

Igår var vi till mamma och pappa och åt söndagsmiddag. Jätte gott! Helstekt fläskfile, pommes frites och hemmagjord sås :) På kvällen hade jag och Sebastian lite mys i soffan med solsidan, time out och män som hatar kvinnor. Tycker dom filmerna är så bra!

Ha de bra!

2011-03-08

Ojj, vad tiden går fort.. Nu är vi snart i mitten på mars. Redan... Härligt me vår snart! Idag har jag fullt upp på salongen(som typ alla andra dagar), men de är jag så glad för. Jag tror inte det finns nått tråkigare att göra än att bara sitta av sin arbetstid. Idag är det internationella kvinnodagen och semeldagen :) Vilken fantastisk dag! Fast om jag ska vara ärlig vet jag inte så mycket vad den internationella kvinnodagen handlar om. Men de låter ju bra iallafall :) Men däremot så vet jag mycket väl vad semeldagen betyder! Det är den dagen då man får trycka i sig stora bullar med grädde på utan att få dåligt samvete. En riktigt bra dag alltså! Fast samvetet kommer ifatt en sådär lagomt tills dagen efter :( Men,men.. Vi ska iallafall hem till mamma och pappa ikväll och äta semla. Mumms!

Jag funderar på att börja träna nått mer än bara zumban, men jag vet inte riktigt vad än... Någon som har nån idé?

Nu ska jag skölja ur färgen i mitt löshår innan min kund kommer.

Ha de bra!

2011-03-07

Hej alla glada!

Jag skulle verkligen vilja umgås mer med alla mina vänner! Men de känns som att alla har så fullt upp med sitt. Jag vet inte om det är bara jag som känner så här eller om alla gör de... Men de känns verkligen som att vi har börjat glida ifrån varandra. Alla har liksom blivit så olika. Förrut hade man nästan alltid något gemensamt som t.e.x nån uppgift man hade i skolan eller liknande. Jag vet att jag inte är bäst på att höra av mig till alla och fråga om man ska hitta på något men jag vet att jag inte är sämst heller! Jag skulle bli så glad om de bara är någon som orkar skicka ett litet sms med texten: JAG SAKNAR DIG! Egentligen borde man bestämma sig själv för att verkligen ta sig tid och ringa runt till alla och bara fråga hur det är med dom. Varför gör man inte det? Jag vet själv att det kan vara lite svårt att få tiden att räcka ibland när man har mycket att göra men man måste ju lära sig att prioritera vad som är viktigast. Jag känner att ibland räcker tiden inte riktigt till när man har hus som man renoverar och eget företag som tar tid men nånstans måste man nog stanna upp och tänka efter vad som egentligen är viktigast. Ibland känns det inte som man har gjort rätt prioriteringar.

Ikväll ska jag iallafall hem till mamma och pappa och träffa dom! De va länge sen och jag har faktiskt saknat dom! Men mest roligt ska de nog bli att träffa Nova. Jag saknar henne jätte mycket! Min älskade vovve!

Idag har jag fått hem grejer som jag beställde i torsdags. En ny shamposerie :) Så roligt! Ska bli spännande att prova allt!

Jag undrar om jag ska sättai löshår igen? Jag vill men jag är inte säker. Ska iallafall köpa nytt isåfall! :)

Grattis till världens bästa Lisa som fyller är idag! :)



Ha de bra!

2011-03-05

He Hopp!


Idag är det lördag, jag älskar lördagar! Jag tror mest att jag älskar lördagar för att jag vet att jag är ledig dagen efter också och får sovmorgon.

Idag har jag tvättat bilen medans Sebastian bar in pellets. Efter det har vi vart på barnkalas. Sebastains kusinbarn fyller fyra år. Nästan en hel hand! :) De va trevligt! Efter det har vi vart och handlat. Nu ska vi göra lite mat. De blir hemmagjord kebab med bröd och massa grönsaker och dressing så klart! :) Mumms!

Nu ska jag gå och hjälpa Sebastian i köket!

Ha de bra!

2011-03-04

Hallå!


Vad ska man hitta på idag då? Jag har faktiskt ingen aning. Sebastian jobbar till kl.16.00. Undrar om han har tänkt ut nått.. Nej, man kanske ska försöka ta sig in i duschen.. De kommer ju nån som ska kolla på trinetten som vi ska sälja vid 12 tiden.. Nu ropar diskmaskinen att den är klar också. Tvätten nere i tvättstugan har ropat länge nu.. Måste kanske svara på deras rop.

Nej, nu fick jag precis något att göra! Jag och Emelie ska åka och bada med Hanna och Linnea(våra små kusiner). Såå mysigt! Dom kommer säkert bli jätte glada när vi kommer och hämtar dom och säger att vi ska åka till badhuset! Önskar att jag hade någon som gjorde de med mig när jag var liten!

Nu måste jag sätta fart!

Ha de bra!

Ps. Jättetrevlig kväll igår! Tack tjejer!

2011-03-03

Hejsan!



Stter och väntar på en kund så tänkte att jag skulle ta mig tid och uppdatera ;)

Gårdagen var helt underbar, trevliga kunder och bäst av allt, jag fick träffa Annie! Har saknat henne så mycket. Det var så skönt att få prata lite med henne om både gamla minnen och nya saker som hänt. Kännde verkligen att det var skönt med lite tjej snack! Tack gumman för en underbar kväll!

Ikväll kommer alla (iallafall nästan alla) mina underbara vänner på besök. Jag tippar på att de blir mycket skratt och prat.. Jag ska iallafall försöka hinna med och åka och handla, göra mat och göra en paj tills alla kommer! Har faktioskt saknat alla mina tjejer! Synd att man inte hinner träffas så ofta bara.. Fast de skulle nog kunna vara lite oftare om bara alla kunde anstränga sig och ta upp telefonen och slå en pling och fråga hur det är. För de tar ju faktiskt inte många minuter. Synd att man inte tar sig tiden och gör det oftare.. :(

Men,men..  NU ska jag sluta gnälla! Ikväll kommer vi iaf ha super trevligt!

Ha de bra!

2011-03-01

Äntligen Mars!



Hoppas verkligen att våren kommer snart! Är sååå trött på den här kylan!
Sitter på salongen och väntar på att min mat ska bli varm i mickron. Fick bli en sån där färdig, fryst pizza idag eftersom varken jag eller Sebastian hade tid att göra mat igår. Visningen igår gick iallafall bra! Riktigt trevligt gäng som kom! Jag älskar när folk inte är så strama utan kan skämta med varandra och skratta mycket! Det var dessuom jätte roligt att se hur vänninan hade renoverat sitt hus. Dom har iallafall kommit en bra bit på vägen. Kommer bli såå fint när dom blir klara.

Ikväll vet jag inte riktigt vad vi ska hitta på. Tror att det blir till att göra lite god mat. Vi har ju marinerat kött som vi ska grilla. ;) Mumms! Men vad ska vi ha till? De är en fråga som tåls att tänka på..

Jag hade nyss en kund som är mamma till en av mina bästisar som man hade när man var liten. Alltid lika kul att prata om allt som har hänt dom senaste åren.. Och de är mycket vill jag lova. Jag saknar faktiskt tien när man var ett litet barn och livet var väldigt problemlöst! Fast om man skulle få åka tillbaka nu skulle de väl inte riktigt bli samma sak..

Nej nu ska jag äta!

Ha de bra! :)

RSS 2.0