Löshår!

HejHej!


Igår satte jag i löshår på världens bästa Emmis och idag är det världens bästa Cassis tur! Emmis löshår blev iallafall jättesnyggt! Men hon hade såpass lång uppklippning så jag behövde knappt klippa in det. Bara lite justering på längden och in mot ansiktet. Men idag när det är Cassis tur kan de nog bli lite knepigare.. Hon har ju lite kortare hår och kortare uppklippning. Men det ska nog gå bra! Jag ska försöka att komma ihåg att ta före och efter bilder idag också. Men jag tycker iallafall att det är riktigt roligt att sätta i löshår. De blir sån skillnad på en gång :)

Igår kväll när jag kom hem hade Sebastian gjort mat. Kassler i ugnen och pressad potatis. Mumms! Efter vi hade ätit det och gjort matlådor så åkte vi in tillNotgården för då var det dags för ett kvällsdopp. Fast jag badade inte. Kännde inte riktigt för det! Men Sebastian, Emelie och Tim badade iallafall. Och Neo såklart! Han är ju helt tokig i att bada. Han tycker att det är så kul att han så fort han får syn på en sjö sitter och ylar i bilen för att han vill bada. Han är verkligen jätte duktig att simma. Han har sin flytväst på sig och simmar utan tvekan ut till flytbryggan i Nottjärn och klättrar upp på den. Sen slänger han sig lika gladeligen i vattnet igen och är med oss andra och badar. Underbara hund! Luna tyckerdäremot att det är lite läskigt med vatten så hon håller sig gärna på land. Haha! Pluppan! Efter vi hade badat klart så åkte jag och Sebastian hem till hans föräldrar så att Sebastian kunde hjälpa dom med nån sladd som skulle in i tv:n :P Haha!

Nej nu ska jag ta och käka lite lunch innan Cassi kommer och vi ska sätta igång med löshåret :)

Ha de bra!

Kram Camilla!

Gudmor :)

Hejsan alla glada!

Jag ska bli gudmor åt Natalie Anderssons och Dennis Blomfjords kommande lilla bäbis. Der tycker jag är helt underbart! Är så himla glad att dom frågade mig! Fick reda på att dom ville det i fredags, alltså 5 dagar sedan, och jag kan inte sluta tänka på det. Är så himla glad!

Nu vill jag bara att den lilla bäbisen tittar ut och att både bäsen och mamma mår bra! Åh va jag längtar! Snacka om att jag är lite knäpp. Hur kan man längta så mycket efter ett barn som inte änns är ens eget?  Men jag vill vara med hela tiden och se den lilla krabaten växa upp med sin underbara storebror Liam. Men jag måste erkänna att jag börjar bli nervös!

Dom har iallafall vart och kollat kön och det ska bli en liten flicka. Underbart! Fast det känns på nått konstigt sätt som att det skulle vara en pojk. Men om så är fallet så blir ju de precis lika underbart!

De andra saken jag är nervös över är att jag ska hålla i den lilla bäbisen på dopet. Tänk om den får för sig att skrika konstant? Men isåfall är det väl ändå inte första gången något sådant händer :)

Idag gick mamma Natalie in i vecka 35. Nu är de inte långt kvar!

Ha de bra!

Kram Camilla

RSS 2.0